loading...
آموزش کامپیوتر | علم کامپیوتر
تبلیغات

https://rozup.ir/view/1813141/C4ALLBANEER.IR.gif

http://up.skinak.ir/view/1136449/ADS1.png

http://uupload.ir/files/g5yp_tolooesobh.gif

آخرین ارسال های انجمن
مهدی حسینی بازدید : 194 یکشنبه 17 آبان 1394 نظرات (0)

 

اندروید به چه معناست؟

در واقع اندروید متشکل از دو قسمت Andros به معنی انسان و  oidبه معنی مانند، شبیه، مشابه است.پس اندوید یعنی انسان مصنوعی یا همون آدم آهنی ویا ربات انسان نما است .یک ربات ماشینی که به وسیله کامپیوتر کنترل می شود و به گونه ای ساخه شده تا شکل ظاهری شبیه به انسان داشته باشد .و نام سیستم عامل گوگل از ۲۰۰۸ و برای اسمارت فون ها و تبلت ها و هم اکنون برای تلویزیون ها عرضه می نماید و با همکاری ده ها شرکت بر روی دستگاه های مبتنی بر اندروید قرار می دهند .

فایل های اندروید که با پسوند Apk مشخص می شوند بر پایه هسته لینوکس ساخته شده وجز نرم افزارهای متن باز باز به شمار می روند.

 

 

ادامه مطلب...

مهدی حسینی بازدید : 178 یکشنبه 17 آبان 1394 نظرات (0)

ویژگی های اندروید ۶

۱) زمان بیشتر آماده بکارStand by گوشی،و دو برابر بیشتر در زمان آماده به کار گوشی ، باقی می ماند و نیز مصرف باتری کم شده و دسترسی جدید برای اندروید ۶در نظر گرفته شده است که باعث میشود کاربران راحت تر برنامه های خودشان را بروزرسانی کنند.

۲) قابلیت سنسور تشخیص اثر انگشت

۳) فابلیت های جدیدی نیز به صفحه ی قفل اضافه شده است.کاربر می تواند از طریق سنسور  اثر انگشت نه تنها قفل گوشی را باز کند بلکه در بخش های دیگر سیستم عامل مانند دسترسی به پلی استور برای خرید اپیلیکیشن ها نیز استفاده کند. در این سیستم عامل می توان حتی در صفحه ی قفل نیز جستجوی صوتی را تجربه کرد تا از طریق گوگل ناو ،موضوع مورد نظر کاربر جستجو شود.

 

نتیجه تصویری برای اندروید 6

 

 

ادامه مطلب...

 

مهدی حسینی بازدید : 290 یکشنبه 17 آبان 1394 نظرات (0)

 

نسخه ششم اندروید مارشمالو

Android 6.0 Sdk Marshmallow

از ماه آوریل ۲۰۰۹وبا انتشار نسخه ۱.۵هر نسخه این سیستم عامل نام یک شیرینی یا دسر را یدک می کشد .این نامها از ترتیب حروف الفبای انگلیسی تبعیت می کنند.

نسخه ۱٫۵نام کاپکیک ؛نوعی کیک بزرگتر از کیک کابلی را به خود اختصاص داده است.

نسخه ۱٫۶ دونات؛نوعی پیراشکی

نسخه ۲ و۲٫۱اکلر ؛شیرینی خامه ای

نسخه ۲٫۲ فرویو؛ ماست یخ زده

نسخه ۲٫۳ جینجر برد ؛نان زنجبیلی

نسخه ۳ و۳٫۱ و۳٫۲ هانیکام ؛کندو

نسخه ۴٫۰ آیس کریم سندویچ ؛ساندویج بستنی ،بستنی حصیری

نسخه ۴٫۱ جلی بین ؛آبنبات ژله ای

نسخه ۴٫۴ کیت کت ؛شکلات کیتکت

نسخه۵لالیپاپ؛ آب نبات چوبی

نسخه ۶ ؛مارشمالو؛پف نبات ،پاستیل پفی

 

 

 

نتیجه تصویری برای اندروید 6

 

ادامه مطلب...

مهدی حسینی بازدید : 394 پنجشنبه 14 آبان 1394 نظرات (2)

قابلیت های جدید ویندوز 10 مایکروسافت   

 

 

 

همان گونه که مستحضر هستید مایکروسافت با جهشی دو پله ای ویندوز جدید را windows 10 نامیده است. در واقع ویندوز   10ترکیبی از نسخه های قبلی ویندوز می باشد، اما با قابلیت های جدید و کاربردی از جمله منوی استارت جدید و دسکتاپ مجازی و یکپارچگی تجربه کاری برای کاربران موبایل تا کامپیوترهای رومیزی و ایکس باکس و... که سعی می کنیم در ذیل به این موارد اشاره نماییم.

1) یکی از بهترین امکانات ویندوز   10ایجاد محیطی که در آن هم استفاده از موس و کیبورد و هم صفحه ی لمسی وجود دارد همان طور که می دانید زمانی که در حال استفاده از کامپیوتر هستید ویندوز طوری تغییر شکل می یابد تا همه چیز برای استفاده از ماوس و صفحه کلید فراهم شود و اگر از ویندوز برروی تبلت استفاده کنید آن وقت رابط کاربری ویندوز برای استفاده در ابزار های لمسی تغییر شکل می یابند. می توان ویندوز   10را در واقع ترکیبی از ویندوز   7و 8 داشت. مایکروسافت حالت تبلت را به صورت جداگانه در این ویندوز قرار داده کافیست مرکز اعلان ها را باز کنید tableو modeرا انتخاب کنید تا حالت بهینه شده برای لمس فعال شود البته ویندوز   10بصورت خودکار می تواند با توجه به سخت افزار رابط کاربری خود را تنظیم کند و وقتی تبلت را به داک کیبورد متصل می کنید محیط کاربری دسکتاب را در اختیارتان قرار می دهد.


2 )در ویندوز   10سیستم جستجو نیز بهبود یافته است. و حالا وقتی به دنبال موضوع خاصی بگردید، علاوه بر نتایج گردآوری شده از اطلاعات موجود در کامپیوترتان اطلاعات مرتبط در وب نیز لیست می شوند.


3)با اضافه شدن دکمه کار و کلیک بر روی این دکمه می توان به سرعت بین نرم افزارها و دسکتاپ های متفاوت می توان سویج کرد.

4)استفاده از اثر انگشت بجای پسورد ، در ویندوز   10بصورت پیش فرض از حسگرهای اثر انگشت پشتیبانی کرده و شما دیگر نیازی به نصب نرم افزار و درایو جانبی نخواهید داشت. جالب است بدانید در پلتفرم windows hello  پشتیبانی از حسگر اسکن قرنیه و همچنین تشخیص چهره نیز تعریف شده است. پس اگر تولید کنندگان سخت افزار لپ تاپ های خود را مجهز به این حسگر کنند ویندوز   10از آنها پشتیبانی خواهد کرد.

5) مایکروسافت همچنین روش های جدیدی را برای مالتی تسکینگ و اجرای همزمان چند برنامه در کنار هم در نظر گرفته است و ویندوز جدید با قالب بندی بهتر صفحه این امکان را می دهد که بصوت همزمان از چهار نرم افزار استفاده کنید و تمام آنها را بصورت کامل مشاهده کنید.

6) تغییراتی که در خط فرمان این سیستم عامل ایجاد شده کار را برای افراد آماتور و حتی حرفه راحت تر کرده است. انتخاب هوشمندانه متن ها-فیلتر کردن محتویات کلیپ بورد در کپی کردن متون-تنظیم خروجی متون در تغییر اندازه پنجره-فعال کردن کلید های میانبر ترکیبی با Ctrl-رهایی از منو های مزاحم در انتخاب متون-شفافیت نوار تنظیم که از 30 تا 100 درصد قابل انتخاب است.

7)وجود کورتانا در ویندوز 10 دستیار صوتی مایکروسافت در قسمت بالای سیستم جستجوی جدید ویندوز قرار دارد و کاربر می تواند دستورات مورد نظر خود را بصورت صوتی ارسال کند.

البته کورتانا یک قابلیت کاملا اختیاری است وشما در صورت تمایل می توانید آن را فعال نمایید. با فعال سازی کورتانا می توانید با آن صحبت کنید و اعمالی نظیر روشن وخاموش کردن وای فای و بلوتوث جستجوی فایل ها اجرای اپ ها را به صورت صوتی از او درخواست کنید. علاوه بر این کورتانا امکان نمایش اطلاع رسانی بر اساس موقعیت مکانی شما و پیگیری تقویم و برنامه های زمان بندی شما را نیز دارد به عنوان مثال اگر اجازه بدهید که کورتانا تا زمان بازگشت شما از محل کار به خانه را بداند می تواند اطلاعات مربوط به ترافیک را بطور خودکار در اختیار شما قرار دهد.

 

 

 

 نتیجه تصویری برای عکس ویندوز 10

 

 

ادامه مطلب...

مهدی حسینی بازدید : 1357 پنجشنبه 07 آبان 1394 نظرات (5)

 

اگر برای نخستین بار است که ویندوز ۷ را روی سیستم خود نصب می کنید باید یک سری موارد را مد نظر قرار دهید که در زیر به آن اشاره خواهد شد.

 

نتیجه تصویری برای ویندوز 7

 

 

سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز هفت


- پردازنده ای (CPU) با قدرت دست کم  ۱ گیگاهرتز (۳۲ و ۶۴ بیتی) 
- 1 گیگا بایت حافظه سیستم(RAM)
- 16 گیگابایت فضای مورد نیاز برای ذخیره در هارد دیسک
- کارت گرافیکی با قدرت دست کم  ۱۲۸ مگابایت
- درایو نوری  DVD

 

64 بیت یا 32 بیت؟


تصمیم با  شماست که بخواهید کدام سیستم(  ۳۲ یا ۶۴ بیتی )را نصب نمایید. برخی از دیسک های نصب و راه اندازی ویندوز ۷  شامل هر دو نسخه ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی از ویندوز ۷ است. در واقع، نسخه ۶۴ بیتی ویندوز۷  مقدار زیادی از حافظه سیستم (RAM) را به طور موثرتر از سیستم های ۳۲ بیتی به کار میگیرد. بنابراین اگر سیستم شما دارای ۳ گیگا بایت حافظه رم  می باشد نصب  نسخه  ۶۴ بیتی میتواند بهترین انتخاب باشد.  بیشتر برنامه های طراحی شده برای نسخه های ۳۲ بیتی در نسخه ۶۴ بیتی نیز به درستی کار می کنند.

 

روش نصبWindows 7

ابتدا دی وی دی ویندوز را در دی وی دی درایو قرار دهید و اگر با فلش ویندوز را نصب می کنید فلش را به جای مناسب وصل کنید.


سپس کامپیوتر خود را روشن کنید.

در ابتدای آموزش حتما دقت کنید که این اموزش برای تمامی BIOS ها یکی نیست و صفحه بایوس ها در مادربوردهای مختلف به صورت عکسهای زیر نمیباشد ولی تقریبا تا حدی روال کار با چند گنزیه پس و پیش به صورت اموزش داده شده می باشد.


قبل از شنیدن صدای بیپ و بالا امدن مشخصات باویس کلید DEL ( یا DELETE ) کیبورد خود را چند بار فشار دهید ( در برخی از لپ تاپ ها باید روی F2 ، در برخی از مادروبردها هم باید یا F12 ) را فشار دهید در اکثر موارد با زدن DEL کیبورد وارد صفحه بایوس مادروبرد می شوید.عکس های زیر عمل بوت را در دو بایوس متفاوت نشان می دهد.


http://up.skinak.ir/view/863721/biossetup1.jpg

 

 

http://up.skinak.ir/view/863722/biossetup2.jpg


پس از اعمال این تغییرات کلید F10 را فشار داده و با انتخاب گزینه Y تغییرات اعمال شده را ذخیره کنید.


سیستم ری استارت شده و پس از نمایان شدن کلید Press any Key … یکی از کلید‌های صفحه کلید را فشار دهید تا سیستم از طریق سی دی Boot شود. در صورتي که در زمان مناسب اين کار را انجام ندهيد اين پيغام حذف شده و کامپيوتر از روي هارد ديسک يا شبکه بالا مي‌آيد.

 

http://up.skinak.ir/view/863723/install_win7_s 00.jpg

 

ملاحضه می کنید که ویندوز شروع به بارگذاری اطلاعات برای نصب ویندوز می کند.

 

http://up.skinak.ir/view/863812/install_win7_s 01_74824.jpg

 

بايد منتظر باشيد، تا صفحه زير ظاهر شود.

 

http://up.skinak.ir/view/863813/install_win7_s 03_676279.jpg

 

در این قسمت شما باید تنظیمات مربوط به زبان نصب ویندوز؛ و زبان محلی کشور را انجام دهید.
گزینه اول : که بصورت پیشفرض انگلیسی میباشد را انتخاب نمایید.
گزینه دوم : زبان محلی کشور را سؤال می کند می توانید به دلخواه ایران یا هر کشوری را که دوست دارید انتخاب کنید.
گزینه سوم : تنظیم زبان کشور می باشد بصورت دلخواه فارسی یا انگلیسی را انتخاب کنید. (اگر می خواهید در کنار زبان انگلیسی فارسی را هم پشتیبانی کند روی Persian تنظیم کنید)
روي دکمه Next کليک کنيد.

 

http://up.skinak.ir/view/863814/install_win7_s 04_488812.jpg

 

در این مرحله با فشردن دکمه Install now وارد مرحله بعدی می شوید .

 

ادامه مطلب...

مهدی حسینی بازدید : 309 سه شنبه 05 آبان 1394 نظرات (0)

کرم رایانه ای

کرم ها بدافزارهایی هستند که به صورت خودکار قابلیت تکثیر دارند.وبه صورت یک فایل مستقل ظاهر می شوند.کرم ها یکی از اثرات مخربشان مربوط به شبکه هاستکه با تکثیر شدید خودایجاد ترافیک سنگینی درشبکه های مختلف مثل اینترنت کرده وآن را مختل می کنند.همچنین کرم ها اقدام به کارهای مختلف دیگری مثل حذف فایل های رایانه آلوده وحتی ارسال مستندات کاربر از طریق ایمیل می کنند.

همان طور که بیان شد بیشتر کرم هااز طریق شبکه های ارتباطی واینترنت منتشر می شوند.باز کردن یک ایمیل آلوده که مثلا کرم خود را ضمیمه آن کرده است ویا کلیک بر روی یک لینک وب که به آدرس خاصی اشاره دارداز راههای گسترش کرم است.حتی برخی از کرم ها از طریق نرم افزارهای چت وپیام رسانی خود را تکثیر می کنند.

 

http://up.skinak.ir/view/863720/1287685421_news-zotob-worm1_213580.jpg

 

 

تروجان

نام این بدافزار از یک افسانه اخذ شده. که طی آن یونانی ها که درجنگ با دشمنان ،شهر تروا را محاصه کرده بودند .یک اسب چوبی بزرگ به آنها هدیه میدهند .دشمنان پس از بازگشت یونانی ها ،اسب را به داخل شهر می آورند.شب هنگام که سربازان یونانی که درون آن مخفی شده بودنداز آن خارج شده ودروازهای شهر را برای دیگر سربازان باز می کنند.

نحوه عمل تروجان ها مشابه ای حقه یونانی هاست.یعنی یک تروجان با ورود به یک رایانه ،با در دست گرفتن بسیاری از کنترل ها وقاط حساس ،می تواند ضربه های خطرناکی را وارد کند.

تروجانها بر خلاف ویروس ها وکرمها قابلیت تکثیر ندارند ،اما به صورت یک برنامه مستقل،یا زیر برنامه ای درون یک برنامه مجاز دیگر قرار میگیرند.

 

تروجانها هنگام فعالیت مجموعه ای ازفعالیتها را انجام می دهند و از این لحاظ می توانند بسیار خطرناک باشند. تروجان ها علاوه بر کارهای معمول که توسط ویروس ها انجام می گیرد. از جمله حذف فایلها، معمولا این امکان را دارند که با سرویس دهنده خود اعم از یک شخص ا سایت ارتباط برقرار کرده و به عنوان واسطه کارهایی که او می خواهد انجام دهند.کارهای دیگری مثل بارگیری ویروس ها و بدافزارهای دیگر و حتی جمع آوری اطلاعات مهم و شخصی کاربر مثل فایل های شخصی، رمز های عبور،آدرس های ایمیل، شماره کارتهای اعتبار یک حساب های بانکی وفرستادن آن به آدرسی خاص از دیگر فعالیت های تروجان ها است. تروجان ها بای جلوگیری از شناخته شدن توسط کاربر کارهای مختلفی انجام می دهند.ساده ترین این کارها ،انتخاب نام های شناخته شده وشبیه فایل های سیستم عامل است.

در روش های پیشترفته تروجان خود را به یک فایل یک برنامه می چسباند وبدین ترتیب، کاربر با اجرای با اجرای یک نرم افزار بی خطر، ناخواسته یک تروجان را بر روی دستگاه خود فعال می کند. در بعضی موارد اتصال تروجان به یک برنامه باعملیات رمز گذاری تکمیل می شود و خود را از نرم افزارهای ضد ویروس مخفی می کند.

تروجان ها انواع مختلفی دارند.بعضی از آنها شبیه نرم افزار های جاسوسی هستند .این دسته از تروجان ها می توانند هنگام وارد کردن رمز عبور،آن را ثبت کرده وبه همراه اطلا عات هنگام وارد کردن رمز عبور ،آن را ثبت کرده وبه همراه اطلاعات دیگری مثلIPرایانه ،شماره های تلفن و....برای مهاجم بفرستند. برخی تمامی کلیدهای فشرده شده توسط کاربر را ذخیره می کنند وبه آدرس خاصی ارسال می کنند.بعضی دیگر که به تروجان های کلیک کننده معروفند با فرستادن دژستوری خاص برای مرورگر وب کاربر را به آدرس های خاص اینترنتی هدایت می کنند.این کار با اهدافتبلیغاتی ومخرب انجام می گیرد.

 

جاسوس افزار یا Spyware

بد افزارهایی هستند که با جمع آوری اطلاعات مختلفی از کاربر بدون اطلاع وی وفرستادن آن برای فرد دیگر خسارات زیادی وارد کنند. بعضی ازانواع این بد افزارها ،به صورت مخفیانه بر روی رایانه قربانی نصب می شوندو اطلاعات مختلفی مثل سایت هایمورد بازدید،کلمه های عبور،اطلاعات شخصی وامنیتی،مشخصات سخت افزاری سیستم،نرم افزارهای مورد استفاده لیست کامل آدرسهای ایمیل،شماره کارت های اعتباری وحساب ها ی بانکی و شماره های تلفن و هر اطلاعات دیگری را جمع آوری ودر هنگام اتصال به اینترنت،به محل مشخصی ارسال می کنند.

 

 

 

 

ادامه مطلب...

مهدی حسینی بازدید : 296 دوشنبه 04 آبان 1394 نظرات (1)

انواع بد افزار ها

 

۱. ویروس

 

 

نتیجه تصویری برای عکس ویروس رایانه

۲. کرم رایانه ای

 

 

۳. تروجان

 

 

۴. جاسوس افزار

 

 

۵. آگهی افزار

 

 

۶. بمب منطقی

 

 

۷. در پشتی

 

 

۸. کی لاگر

 

 

۹. خطر افزار

 

 

۱۰. هرزنامه (Spam)


 

 

ادامه مطلب...

تعداد صفحات : 16

درباره ما
به سایت آموزش کامپیوتر | علم کامپیوتر خوش آمدید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 112
  • کل نظرات : 45
  • افراد آنلاین : 26
  • تعداد اعضا : 70
  • آی پی امروز : 63
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 69
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 148
  • بازدید ماه : 148
  • بازدید سال : 5,053
  • بازدید کلی : 490,653
  • کدهای اختصاصی
    تبلیغات

    http://up.pcscience.ir/view/2021487/MegaTech_929960.gif

    http://up.skinak.ir/view/1136334/2_118358.gif

    http://www.1000charge.com/gifbanner/1000Charge-120.gif

    http://up.pcscience.ir/view/1028009/ads2_0153273ef55abc7b4f17a5dead4fa9dc.png

    الکسا